Individuele zorg en begeleiding

Mijn doel is om het iedereen zo prettig mogelijk te maken. Ik bied verzorging en individuele begeleiding bij alledaagse levensverrichtingen. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit lichamelijke en persoonlijke verzorging, maar ook uit het begeleiden bij dagelijkse activiteiten. We kunnen samen uw wensen bespreken, uw kwaliteit van leven staat voorop. Ik wil mensen helpen om zelfstandig te kunnen blijven wonen en ik wil graag de omgeving van de zorgvrager ontlasten.

Dementie

Voor mensen met dementie is het vaak fijn om in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen. Ik bied belevingsgerichte en warme zorg bij dementie. Rekening houdend met de fase van de dementie kijken we naar gepaste zorg of begeleiding.

Palliatieve zorg

Thuis blijven wonen kan zwaar zijn, maar passende zorg en steun kunnen dit proces gemakkelijker maken. De palliatieve zorg die ik verzorg in uw eigen omgeving, is warme en persoonlijke verzorging.

Fysieke beperkingen

We bekijken hoe ik alledaagse levensverrichtingen uit handen kan nemen om zo energie te besparen en om een zo groot mogelijke kwaliteit van leven te behalen.

Respijtzorg

Mantelzorgers zorgen soms 24 uur per dag en jarenlang voor hun naasten. Om dat vol te kunnen houden, is het belangrijk om af en toe even vrijaf te nemen van de zorg. Maar dat is alleen mogelijk als zij die zorg op een verantwoorde manier kunnen overdragen. Respijtzorg biedt die mogelijkheid. Het is een belangrijk middel om overbelasting te voorkomen.

Vergoedingen en tarieven:

Wanneer u zich bij mij aanmeldt, betaalt u niets. Ik kom graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor een eerste kennismaking. U gaat pas betalen op het moment dat we besluiten om een samenwerking aan te gaan.
Het tarief is in overleg, u betaalt zelf of vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB)

Een Persoonsgebonden Budget (PGB) is een bedrag waarmee u zelf zorg en ondersteuning kunt regelen. Een PGB kunt u verkrijgen op basis van een indicatie. De aanvraagprocedure daarvoor verschilt per PGB. Voor begeleiding individueel en hulp bij het huishouden is het mogelijk om dit aan te vragen bij de gemeente (WMO). Voor verpleging en persoonlijke verzorging thuis ontvangt u het PGB via de Zorgverzekeringswet (Zvw). Het PGB vanuit de Wlz is voor mensen die intensieve, langdurige zorg thuis nodig hebben en niet in een reguliere instelling opgenomen willen worden.

U kunt mij vinden op de website van de nationale hulpgids:
https://www.nationalehulpgids.nl/profiel/hulp/id/170277

Heeft u een vraag?

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Petra Pulles
Hoogeinde 24
5142 GC Waalwijk
T: 0642417645
E: info@praktijkpetrapulles.nl
KVK: 70998426

Privacyverklaring